Menu

16 februari 2018

Nacht van de Powerballad

EKKO – UTRECHT

VAN 20:00 – TOT 4:00

LET’S MAKE THE POWERBALLAD GREAT AGAIN.

Wapperende haren, epische gitaarsolo’s, loeiende windmachines, hese stemmen en vooral Heel Veel Emotie. Op vrijdag 16 februari komt de Nacht van de Powerballad naar Utrecht. Live power-ballad karaoke en

een DJ die de hele nacht de allerbeste rockhits draait. Van Bonnie Tyler, Bon Jovi, Meat Loaf via Whitesnake weer terug naar Tina Turner. Keihard meezingen met het meest onderschatte muziekgenre. Smeer die keeltjes maar vast voor die ultieme uithaal!

Amazing Snäke trapt de avond af met live karaoke. Daarna neemt DJ Santina Runaway het de rest van de nacht over met de beste Powerballads, Hair Metal en 80’s Sunset Strip Rock, en haakt ook Utrecht’s eigen German Glampunk DJ Ensemble aan voor wat glitter disco tracks!

Let op: we beginnen vroeg met live muziek, dus kom op tijd!

20.00 uur – Deuren open
21.00 uur – Amaezing Snäke
23.00 uur – Santina Runaway
01.00 uur – German Glampunk DJ Ensemble
02.00 uur – Santina Runaway

Voorverkoop: 11 euro (incl. servicekosten)
Deurverkoop: 12 euro

18+

Koop tickets

RSVP Facebookevent