Menu
Zwarte Cross 2018

13 juli 2018

ZWARTE CROSS

Rock ’n Roll Circus – Lichtenvoorde

VAN 0:00 – TOT 3:00

Come rock with us in de Rock ’n roll circus!

Live karaoke in het betere (foute) rockgenre. Met een repertoire van zo’n vijftig liedjes in het eighties- en nineties-repertoire – van Bon Jovi tot Whitesnäke, van Guns ‘n’ Roses tot Toto – speelt deze zeskoppige rockband uit Amsterdam samen met JOU als zanger(es) de zaal plat. Ken je de tekst van je favoriete meebruller niet goed genoeg? De Snäkes zorgen voor de autocue zodat ook het publiek kan mæzingen. En mocht je een zwak moment hebben: zanger Joel Broekaert kent alle liedjes van voor tot achter en sleept je er zonodig doorheen. Come rock with us!

21:30 – 22:45 WANNABEASTAR
22:45 – 00:00 DJ Santina Runaway
00:00 – 03:00 Nacht van de Powerballad

Amaezing Snäke’s Nacht van de Powerballad op Zwarte Cross